info-grece.comiNFO-GRECE.com
  Υποδοχή » Καλωσόρισμα Ο Λογαριασμός μου  |  Καλάθι  
Αναζήτηση
 
Σύνθετη αναζήτηση
Συγγραφείς & καλλιτέχνες
 Δείτε όλους τους συγγραφείς και καλλιτέχνες μας 
Κατηγορίες
Ελληνική Μουσική »
DVD/Βίντεο »
CD-Rom/Πολύμ.
Ελληνικά Βιβλία »
Γαλλικά Βιβλία »
Βιβλία στα Αγγλικά »
Βιβλία στα Γερμανικά »
Γλώσσες »
Οδηγοί Ελλάδα & Κύπρος »
Χάρτες Ελλάδος »
Άλλοι οδηγοί »
Σπέσιαλ Αθήνα 2004 »
Δώρα
Θεάματα
Περιοδικά
Specials »
Πασχαλινά δώρα
Χριστουγεννιάτικα δώρα »
Απαραίτητα επιπλέον
Επικοινωνήστε ελληνικά 1 με CDΕπικοινωνήστε ελληνικά 1 με CD
Κλεάνθης Αρβανιτάκης
31,30 €
Νέο επιπλέον
Guide Evasion CrèteGuide Evasion Crète
Editions Hachette
15,90 €
Πληροφορίες
Καλωσόρισμα
Όροι χρήσεως
Διαθεσιμότητα
Μεταφορά & Επιστροφές
Προσωπικά δεδομένα
Επικοινωνία
----------
Βιβλιοπωλεία, Σχολεία, Κοινότητες
Club iNFO-GRECE
Καλωσόρισμα Καλωσόρισμα

Στο iNFO-GRECE είμαστε ευτυχείς να σας παρουσιάσουμε το πρώτο ελληνο-ευρωπαϊκό κατάστημα στο Ίντερνετ.

Η Boutique iNFO-GRECE ιδρύθηκε το 2001 στο Παρίσι, Γαλλία, με σκοπό την εξυπηρέτηση σε ελληνικά πολιτιστικά προϊόντα των γαλλόφωνων περιοχών της Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής, καθώς επίσης και την προώθηση των γαλλόφωνων εκδόσεων στην Ελλάδα. Κατόπιν προτροπής όλο και πιο πολλών πελατών από μη γαλλόφωνες χώρες, η Boutique είναι σήμερα προσιτή στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ελληνικά, και εξυπηρετεί διάφορες χώρες στις 5 ηπείρους.

Σχεδιασμένη απ' την αρχή για διεθνή δραστηριότητα μέσω του Ιντερνετ, η Boutique iNFO-GRECE είναι πλήρως εξοικειωμένη με αποστολές σε όλα τα σημεία του κόσμου, από τη Στοκχόλμη ως τη Μελβούρνη και από την Αθήνα ως τη Νέα Υόρκη. Η εμπειρία μας στις διεθνείς μεταφορές και η παγκόσμια προσέγγιση του εμπορίου μας επιτρέπουν να σας προτείνουμε από τις πιο ανταγωνιστικές τιμές σε ένα ασφαλές τεχνολογικό περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών και πάντα σε μια φιλική ανθρώπινη σχέση, δύο παράγοντες που εδραίωσαν την εμπιστοσύνη των πελατών μας από τα πρώτα βήματά μας στο Ίντερνετ.

Η Μπουτίκ iNFO-GRECE φέρει στη διάθεσή σας την πιο ευρεία επιλογή πολιτιστικών προϊόντων που αφορούν την Ελλάδα που μπορεί να προτείνει κανείς στην Ευρώπη. Εδώ θα βρείτε μουσικά CD, ταινίες ελληνικού κινηματογράφου σε DVD, παιδικά βίντεο, βιβλία λογοτεχνίας, ποίησης, και δοκίμια στα. Ελληνικά ή στα γαλλικά, καθώς επίσης και πλήρες σειρές των καλύτερων μεθόδων γλώσσας.

Σχεδόν όλοι οι ελληνικοί εκδοτικοί οίκοι είναι παρόντες στον κατάλογό μας, μερικοί σε αποκλειστικότητα, άλλοι κατ' ευθείαν εισαγόμενοι ή διεθνώς αντιπροσωπευόμενοι.

Ο κατάλογος της Boutique iNFO-GRECE είναι επίσης ένας μοναδικός κατάλογος για ότι προτείνει σήμερα η γαλλική εκδοτική παραγωγή με θέμα την ελληνική ιστορία, πολιτισμό και λογοτεχνία. Η φιλοδοξία μας είναι να φτάσουμε στο ίδιο επίπεδο και με τις άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες. Γι' αυτό και ξεκινήσαμε επαφές με γερμανούς και αγγλο-αμερικάνικους εκδοτικούς οίκους ώστε να δημιουργήσουμε στο Ίντερνετ τη μεγαλύτερη διεθνή βιβλιογραφική βάση δεδομένων με θέμα την Ελλάδα.

Για τους φίλους της διγλωσσίας, προτείνουμε μια αυθεντική συλλογή δίγλωσσων εκδόσεων, από το απλό βιβλίο λογοτεχνικής μύησης στη γλώσσα ως εξειδικευμένες πανεπιστημιακές μελέτες.
Λεξικά και μέθοδοι γλώσσας θα σας διευκολύνουν στη ναυσιπλοΐα σας στα ελληνικά γράμματα, καθώς επίσης και μια σειρά βιβλίων απλουστευμένων ελληνικών για να στηρίξουν τα πρώτα βήματά σας στην ελληνική γλώσσα. Οι γαλλομαθείς θα βρούνε τις αντίστοιχες κατηγορίες για τη γαλλική γλώσσα.

Και βέβαια δεν ξεχάσαμε τους ακάματους ταξιδιώτες: μέσα στη Boutique iNFO-GRECE θα βρείτε πολλούς οδηγούς και χάρτες όλων των περιοχών της Ελλάδας για να μελετήσετε και να προετοιμάσετε με τον καλύτερο τρόπο τις διαδρομές σας.

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στους νεότερους των φίλων μας με πλούσιες επιλογές κόμικς, βιβλίων εμπνευσμένων από τη μυθολογία, προσαρμογές της κλασσικής νεοελληνικής λογοτεχνίας αλλά και τα καλύτερα μυθιστορήματα της σύγχρονης νεανικής λογοτεχνίας.

Επαγρυπνεί για κάθε μουσική ή εκδοτική πρωτοβουλία, ο κατάλογός μας εμπλουτίζεται με νέες καταχωρίσεις κάθε εβδομάδα. Επισκεφτείτε τακτικά τις σελίδες μας για να ακούσετε τα τελευταία μουσικά αποσπάσματα και για μα είστε πάντα ενήμεροι με το ότι καλύτερο βγαίνει στην αγορά. Και εάν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε, μην διστάσετε να μας γράψετε, θα μας είναι ιδιαίτερη ευχαρίστηση να βρούμε και για να παραγγείλουμε τους αγαπητούς σας τίτλους.

Προνομιούχες σχέσεις και ένα αυθεντικό σύστημα ελέγχου των προμηθειών μας, επιτρέπουν συνεχή ροή στα εμπορεύματα ώστε να σας παρέχουμε τις παραγγελίες σας στα καλύτερα χρονικά διαστήματα και σε τιμές των χαμηλότερων που μπορεί κανείς να συναντήσει στο Ίντερνετ και οπωσδήποτε γρηγορότερα και φθηνότερα από τα παραδοσιακά κυκλώματα εκτός Ελλάδας.

Επίλογος:

Αναλογισθήκατε ποτέ πως όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι αποτέλεσμα μιας ανεξάρτητης ομάδας ; Εδώ, έχετε τώρα την απάντηση. Εραστές της Ελλάδας και του πολιτισμού της, κάναμε ότι μας άρεσε και κάνουμε ότι νομίζουμε καλύτερο για να φέρουμε τα ελληνικά γράμματα και τους ελληνικούς ήχους κοντά σας, χωρίς να περιμένουμε ούτε πότε θα ξυπνήσουν οι κρατικοί υπεύθυνοι (γιατί μη θαρρείτε πως κοιμούνται, μάλλον τα λένε μεταξύ τους και με τους δικούς τους), ούτε πότε θα το πιάσουνε τα τραστ. Ευχαριστούμε μέσω αυτών των γραμμών όλους του πελάτες που συντέλεσαν στη φήμη μας και μας συμπαραστάθηκαν σε όλη τη διαδρομή μας.

Και μην ξεχνάτε ότι η Boutique iNFO-GRECE, είναι ένα τμήμα από το πολιτιστικό πρόγραμμα του iNFO-GRECE, πρώτη ανεξάρτητη γαλλόφωνη πύλη ενημέρωσης και πληροφόρησης για την Ελλάδα όπου θα βρείτε επίσης ένα καθημερινό δελτίο ειδήσεων στα... αγγλικά και στα ελληνικά Σας είχαμε προειδοποιήσει, το iNFO-GRECE είναι ένα πράγματι διεθνές ελληνικό πρόγραμμα, με επιπλέον αβαντάζ μια κάποια γαλλική γεύση !

Ελπίζουμε να μείνετε ικανοποιημένοι από την πλοήγησή σας και να βρείτε αυτό που ήρθατε να ψάξετε. Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη επίσκεψη.


Επιστροφή στον κατάλογο   Επόμενη σελίδα
Γλώσσες
Deutsch English Franηais Ellinika
Καλάθι αγορών επιπλέον
..είναι άδειο!
Τοπ 50 Ελλάδας
Η επίσημη κατάταξη των 50 καλύτερων πωλήσεων CD στην Ελλάδα.
Προσφορές επιπλέον
40%Για μια βραδιάΓια μια βραδιά
Giorgos Giannias
6,96 €
4,18 €
Ανασκοπήσεις επιπλέον
Chanel No 5...4 στα 5 αστέρια!

Copyright © 2001-2021 La Boutique iNFO-GRECE
Powered by Aktigram